Met kerst een culinaire avond thuis? Ook dit jaar hebben we wederom de mogelijkheid om het Kerstmenu voor Thuys te bestellen. In uw eigen omgeving serveert u aan de hand van een duidelijke instructie, relatief eenvoudig, een heerlijk en uitgebreid 5-gangen menu op tafel. Alle informatie over ons Kerstmenu voor Thuys vindt u hieronder;
KERSTMENU VOOR THUYS:
Amuse & Zuydkroepoek met dip
Voorgerecht – Tonijn
tonijn tataki – jalapeño – citrus – zeewier – bosui
1e tussengerecht – Paling & Pastinaak
crème soep van pastinaak – paling – peterselie
2e tussengerecht – Argentijnse gamba & Rendang
gamba – rendang – knolselderij – hazelnoot – sereh
Hoofdgerecht – Hert
roulleaux van hert & Pancetta – rode biet – basilicum – vossenbessen
Dessert – Appel
appel – vanille – gezouten karamel – Christmas spices
Het complete kerstmenu voor Thuys bestaat dus uit een amuse, Zuydkroepoek, voorgerecht, tussengerecht, 2e tussengerecht, hoofdgerecht en dessert. De componenten worden allemaal koud geleverd, dat wil zeggen dat sommige gerechten nog een simpele en korte bereiding nodig hebben. Uiteraard wordt een duidelijke instructie met foto’s bijgevoegd.
Gezien de grote diversiteit aan ingrediënten en bereidingen kunnen we slechts beperkt rekening houden met (di)eetwensen en/of allergieën. We overleggen graag vooraf met u.
5-gangen Kerst-Thuysmenu € 80,- p.p.
OPTIONEEL:
Het kerstmenu is naar wens nog aan te vullen met, zuurdesembrood, Oesterproeverij, Jamon Iberico Belotta, kaasplateau, friandises of bijpassende wijnen.
A. Zuurdesembol met smeersels
€ 5,50
B. Oesterproeverij (6 st.) – met Balinese vinaigrette en een oestermes
€ 23,50
C. Jamon Iberico Belotta – 75 gram
€ 19,50
D. Kaasplateau (6 st.) – Zuydvruchtencompote
€ 18,-
E. Friandises – 3 stuks per portie
€ 9,50
Bijpassende wijnen Kerstmenu:
1. Voorgerecht; Weingut Zehe-Clauss Edition MC Scheurebe Trocken 2023, Rheinhessen, Duitsland € 17,50 per fles
2. 2e Tussengerecht; Bodegas Trenza Mont Clou Chardonnay Sur Lie 2023, Somontano, Spanje € 17,50 per fles
3. Hoofdgerecht; Muratie Melck's Blended Red 2020, Stellenbosch, Zuid-Afrika € 17,50 per fles
4. Dessert; Henric Muscat de Rivesaltes, Roussillon, Frankrijk € 17,50 per fles
HOE TE BESTELLEN:
Tot uiterlijk woensdag 11 december 20:00 uur kunt u uw bestelling voor het Kerst-Thuysmenu doorgeven. Dat kan per e-mail via culinair@restaurantzuyd.nl
Het is handig om dit overzichtje te kopiëren bij het plaatsen van de bestelling:
Naam:
Mobiele telefoonnummer:
Datum van afhalen: dinsdag 24 december '24 tussen 13:00 en 14:00 uur.
Aantal personen:
Bestelling:
Bijzonderheden:
AFHALEN:
Op 24 december as. tussen 13:00 - 14:00 uur kunt u uw bestelling komen afhalen bij ons restaurant aan de Ginnekenweg 35 te Breda. Bezorgen is helaas niet mogelijk.
HOE TE BETALEN:
Na ontvangst van uw e-mail ontvangt u van ons de bevestiging per e-mail en een betaalverzoek per sms. We vragen u vriendelijk deze binnen 5 werkdagen te voldoen.